Nieuws

Gemeente Ameland heeft zich geschaard bij de gebruikers van Begroten & Verantwoorden

In december 2015 heeft de gemeente Ameland besloten met Begroten & Verantwoorden te gaan werken. De jaarrekening 2015 is inmiddels opgesteld met behulp van de nieuwe software.

Gemeente Texel werkt sinds kort met B&V

De gemeente Texel heeft besloten het softwarepakket Begroten & Verantwoorden te gaan gebruiken voor de Planning- en Controlcyclus. Speciaal voor hen heeft Management Systems een optie aan het pakket toegevoegd: een Doelenboom waarin relaties tussen maatschappelijke, beleids- en operationele doelen en nieuwe voorstellen kunnen worden vastgelegd.

 

Gemeenten in Noord-Friesland hebben B&V aangeschaft

De gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel en Schiermonnikoog hebben het softwarepakket Begroten & Verantwoorden in gebruik genomen. De gemeente Kollumerland c.a. volgt binnenkort. Door gezamenlijk een presentatie van het pakket te bezoeken, cursussen te volgen en aan te besteden kon de software tegen een scherpe prijs aangeschaft worden. De eerste reacties van de gebruikers zijn veelbelovend.

 

Module Activa gerenoveerd

Module Activa bij Begroten & Verantwoorden is geheel vernieuwd.

Er is flink gewerkt aan het vernieuwen van de module Activa bij B&V. Met behulp van deze module kan ..........

 

Lees verder

B&V wordt in gebruik genomen door de gemeente Goes

De gemeente Goes heeft besloten om B&V te gaan gebruiken voor het opstellen van de begroting, tussentijdse rapportages en jaarrekening. De inplemantatie zal in mei 2013 plaatsvinden.

 

Veiligheidsregio Zeeland is overgestapt naar B&V

De Veiligheidsregio Zeeland heeft besloten haar begroting, tussentijdse rapportages en jaarrekening te gaan maken met behulp van Begroten & Verantwoorden. Management Systems heeft het pakket ingericht en geïnstalleerd. Ook de bijbehorende cursus is gegeven, zodat de medewerkers direct aan de slag kunnen.

 

Module Projecten bij BenV getest en in gebruik genomen bij gemeente Vlagtwedde

Na de module projecten uitgebreid te hebben getest is de gemeente Vlagtwedde overgegaan tot aanschaf van deze module bij Begroten & Verantwoorden.

 

Cursussen Microsoft Office

Heeft u altijd al het idee dat u en uw organisatie veel meer voordelen kunnen behalen uit de toepassingen van Microsoft Office? Microsoft Word, Excel en andere applicaties bieden u een groot aantal mogelijkheden voor o.a. het opmaken van documenten, het uitvoeren van beslissingscalculaties en het verzorgen van presentaties. Management Systems verzorgt m.b.v. een e-learning applicatie cursussen op maat!

 

Lees verder