Producten

Op de volgende pagina's leest u meer over onze producten en diensten. U vindt hier informatie over onze zelf ontwikkelde softwaresystemen en de cursussen die wij geven. Ook vindt u hier meer informatie over onze gebruikershandleidingen.

Wat is er nu zo uniek aan onze software?

De software van Management Systems is geschreven door mensen die kennis hebben van de gang van zaken bij de lagere overheid. De software voldoet daardoor aan vele (specifieke) wensen van medewerkers bij gemeenten en provincies. Met onze systemen kan op een eenvoudige manier worden voldaan aan de grote vraag naar snelle, betrouwbare en relevante informatie voor het bestuur van uw organisatie.

Door de aanwezige kennis bij medewerkers van Management Systems en door inbreng van gebruikers van onze software is er een systeem ontstaan waarin de gebruiker zich zelf en de eigen organisatie herkent. Deze herkenbaarheid komt de zeer grote gebruiksvriendelijkheid van het systeem ten goede. Dit laatste betekent dat de medewerkers van Management Systems en van de betreffende organisatie dezelfde (vak)taal spreken en verstaan!